MUGCAKE CZEKOLADOWE I ORZECHOWE (babeczki z mikrofali)


Dziś cały dzień zalatany, mało czasu na przygotowywanie posiłków 😵Przyszedł czas na kolację a ja baardzo głodna 🤤więc trzeba było coś na szybko zrobić--->przygotowanie 6 min 😎

Składniki

(1 porcja-2 babeczki)

✔️50 g mąki (u mnie z brązowego ryżu)
✔️1 jajo
✔️pół łyżeczki proszku do pieczenia
✔️odrobina wody
✔️10 g orzechów włoskich wersja orzechowa
     pół łyżeczki kakao wersja czekoladowa

Przygotowanie:
1. Mąkę, jajo i proszek wymieszać i dolać odrobinę wody by masa zrobiła się lekko lejąca dodać orzechy/kakao i wymieszać.
2. Powstałą masę przelać do kokilek i do mikrofali na 4 min


Makro:
-orzechowe
313,5 kcal
B 12,0 g
W 37,7 g
T 12,8 g
-czekoladowe
276,9 kcal
B 11,0 g
W 37,8 g
T 9,1 g

4 komentarze:

  1. As the admin of this site is working, no question very shortly
    it will be well-known, due to its quality contents.

    OdpowiedzUsuń
  2. Greetings from Ohio! I'm bored at work so I decided to browse your website on my
    iphone during lunch break. I love the info you present here and can't wait to take a look when I get home.
    I'm surprised at how quick your blog loaded on my cell
    phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!

    OdpowiedzUsuń
  3. Fine way of explaining, and good article to get data about my
    presentation subject matter, which i am going to deliver in college.

    OdpowiedzUsuń
  4. If you want to grow your experience only keep visiting this web site and be updated with the most recent information posted here.

    OdpowiedzUsuń