ŻYTNIE BABECZKI Z MALINOWYM MUSEM
czerwca 03, 2017
       /  
0
Mam złe dni  😣 coś mnie połamało/strzeliło w szyi, chodzę krzywa i zero aktywności z taką piękną pogodę
😣 coś mnie połamało/strzeliło w szyi, chodzę krzywa i zero aktywności z taką piękną pogodę 🤕
🤕
Musiałam sobie humor poprawić (oczywiście nie wychodząc poza granice makro redukcyjnego 😁) i tak moje smutne wnętrze ucieszyły babeczki
😁) i tak moje smutne wnętrze ucieszyły babeczki  🤗
🤗
 😣 coś mnie połamało/strzeliło w szyi, chodzę krzywa i zero aktywności z taką piękną pogodę
😣 coś mnie połamało/strzeliło w szyi, chodzę krzywa i zero aktywności z taką piękną pogodę 🤕
🤕Musiałam sobie humor poprawić (oczywiście nie wychodząc poza granice makro redukcyjnego
 😁) i tak moje smutne wnętrze ucieszyły babeczki
😁) i tak moje smutne wnętrze ucieszyły babeczki  🤗
🤗
SKŁADNIKI
--70 g mąki żytniej
1 jajo
-🔸woda
-150 g malin
-🔸100 g twarogu
-🔸15 g wiórków kokosowych
1 jajo
-🔸woda
-150 g malin
-🔸100 g twarogu
-🔸15 g wiórków kokosowych
Przygotowanie:
1 Mąkę i jajo wymieszać, dodawać stopniowo wody aby powstała lejąca masa. Przelać w formy do muffinów, w środek wsadzić malinkę i piec 20 min 180 stopni
2. Twaróg z wiórkami i resztą malin zblendować i podawać z babeczkami :)
:)
1 Mąkę i jajo wymieszać, dodawać stopniowo wody aby powstała lejąca masa. Przelać w formy do muffinów, w środek wsadzić malinkę i piec 20 min 180 stopni
2. Twaróg z wiórkami i resztą malin zblendować i podawać z babeczkami
 :)
:)
Możecie oczywiście użyć innych owoców i tak samo wyjdą pyszne  :*Dziś robię jagodzianki także wyczekujcie przepisu
:*Dziś robię jagodzianki także wyczekujcie przepisu 😏
😏
 :*Dziś robię jagodzianki także wyczekujcie przepisu
:*Dziś robię jagodzianki także wyczekujcie przepisu 😏
😏
Makro:
523,8 kcal
B 34,5 g
W 58,9 g
T 16,7 g
523,8 kcal
B 34,5 g
W 58,9 g
T 16,7 g
 







Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miło mi gościć Ciebie na mojej stronie. Mam nadzieję, że przepis lub artykuł Ci się spodobał i jeszcze do mnie wrócisz :)