CIASTECZKA JAGLANO-KOKOSOWE
czerwca 05, 2017
/
0
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f52/1/16/1f923.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f0/1/16/1f60b.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fb7/1/16/1f917.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f83/1/16/1f60e.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png)
Składniki
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f72/1/16/1f538.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f72/1/16/1f538.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f72/1/16/1f538.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f72/1/16/1f538.png)
Przygotowanie:
1. Płatki zalewamy wodą aby namiękły
2. Wrzucamy do blendera płatki razem z mąka kokosową, masłem orzechowym i miksujemy to połączenia składników. Masa ma być gęsta aby łatwo było uformować ciastko
3. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i nakładamy łyżką ciacha, piec 30 min 180 min najlepiej przekładając po 15 min na drugą stronę
Makro:
236,6 kcal
B 7,5 g
W 43,2 g
T 3,8 g
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miło mi gościć Ciebie na mojej stronie. Mam nadzieję, że przepis lub artykuł Ci się spodobał i jeszcze do mnie wrócisz :)